Let's celebrate together!


Layout + Features

 

Living Room

Originally a storage facility for Volunteers of America in the 1960's, the old loading dock has been built up with wood floors to create what we have dubbed 'the sunken living room'.

baR AREA

The area a few steps up from the living room is where our hand-crafted wood bar lives and where guests tend to station the cocktail area.

BACK ROOM

Large cedar doors can be rolled out to section off the back as needed. The feature creates two distinct sections and allows smaller gatherings to use only the front of the venue. 

Green Room

The Green Room is a comfortable respite that comes equipped with a sofa set as well as decorative additions and a full-length mirror.

 
 

Additional Key Features

  • Central Portland location
  • Open catering policy
  • Wireless surround-sound system
  • 10-ton central A/C and heat
  • Pre-strung cafe bulbs
  • Wheelchair accessible entrance
  • High-speed wireless Internet
  • Multi-stall restrooms
  • Exterior deck and bench